persoonsgebonden budget
thuiszorg.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Persoonsgebonden budget

 • Huishoudelijke hulp vergelijken
  Heeft u met uw drukke baan te weinig tijd om het huishouden op orde te houden? Bent u op leeftijd en hebt u huishoudelijke hulp nodig? Kosten uw kinderen zoveel tijd en aandacht dat u wel wat hulp in de huishouding kan gebruiken? Heeft u een (tijdelijke) handicap en kunt u de huishoudelijke taken er even niet bij hebben? Heeft u een persoons gebonden budget (PGB) en een indicatie voor huishoudelijke hulp? Wij vergelijken de aanbieders van huishoudelijke hulp met elkaar
  http://www.huishoudelijkehulp-vergelijken.nl
 • Minvws
  Informatie van het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport over het beleid rond gezondheidszorg, maatschappelijke zorg en sport.
  http://www.minvws.nl
 • Nbpa

  http://www.nbpa.nl/
 • Per saldo
  Site van per saldo, vereniging van persoonsgebonden budget gebruikers
  http://www.pgb.nl/
 • Pgb-consulent
  Iedereen die zorg of begeleiding nodig heeft, kan in aanmerking komen voor een pgb. de afkorting 'pgb' staat voor persoonsgebonden budget. dit is een geldbedrag vanuit de awbz waarmee u hulp en begeleiding kunt 'inkopen'. zo kunt u zelf bepalen wie uw hulpverleners en begeleiders zijn. u kunt dus ook de organisatie of personen kiezen die u zullen helpen. u maakt afspraken met hen over wat ze doen en wanneer ze voor u zorgen. en u betaalt ze met het bedrag van uw pgb. kortom: u heeft zelf de touwtjes in handen! dat is een prettig idee.
  http://www.pgb-consulent.nl/
 • Pgb-plein.nl

  http://www.pgb-plein.nl/
 • Postbus51
  Postbus 51 beantwoordt vragen van burgers over de thema’s bestuur, recht en veiligheid, consument en ondernemen, familie en gezin, gezondheid en zorg, huisvesting, milieu, energie en water, onderwijs en cultuur, vervoer en reizen, werk en inkomen.
  http://www.postbus51.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Persoonsgebonden budget